Uusi päivä juonipaljastukset. Uusi päivä (televisiosarja) 2018-12-29

Uusi päivä juonipaljastukset Rating: 7,5/10 634 reviews

Uusi Päivä: UPplus: UPplus: Herkullisia juonipaljastuksia (2014): 26.05.2017 13.19

uusi päivä juonipaljastukset

Viime aikoina on tapahtunut paljon asioita, joista voisi olla ihan hyväkin kirjoittaa. Sonja ja Lauri yrittävät jälleen viettää yhteisen illan. Asko on paleltumaisillaan pimeään metsään, kunnes näkee valon ja ihmisen lähestyvän häntä. Ilmeisesti ryhmäpaine ajaa noihin tekosiin, mene ja tiedä. Ja ihmiset, jotka eivät spekulaatioista välitä, skipatkaa valitettavasti suurin osa postauksesta! Sittemmin Epun korvasi bändissä Lenni Morris es. Pssst, kannataa laittaa äänet päälle! Ja ymmärrettävästi välit Mariaan ovat täysin poikki.

Next

Uusi päivä (televisiosarja)

uusi päivä juonipaljastukset

Sarjan studiot siirtyivät kesällä 2015 rakennettuun kuvaushalliin. Elina tajuaa, että Lauri epäilee hänen vilpittömyyttään. Elina saa tarpeekseen salailevista sukulaisistaan. Toisaalla Hiltunen ja Minna suutelevat ensimmäistä kertaa. Sakarin näyttelijä Matti Leino tähdittää musikaalia Turussa. Ota tämä sovellus käyttöösi, ja ohjelman seuraamisesta tulee entistä mielenkiintoisempaa! Liittyminen koviksien jengiin on ajanut Oskua vaikeuksiin ja tyhmyyksiin.

Next

Netti

uusi päivä juonipaljastukset

Niinkuin jo aiemmin mainitsin blogiin olisi tarkoitus tulla kaikkea ajankohtaista liittyen Uuteen päivään, omia ja muiden mielipiteitä ja ehkä tulevaisuudessa omia youtube videoita! Asko ja Lissu ovat päättäneet kutsua Vilman pyynnöstä Ilarin katsomaan esitystä. Perjataisin Yle Areenaan tulee ennakkona kaikki kolme tulevan viikon jaksoa! Eli jonkinlaista välirikkoa Haavistoilla odotettavissa. Sarjan sisällön suunnittelu jäi kuitenkin Ylelle. Tämän voi käsittää monella tavalla, mutta itse epäilen jotain suhdetta. Voittopuheessa Roni paljastaa salaliiton kilpailun yleisölle. Huippu juttu, koska nuo Sunerin erimielisyydet alkavat olla jo aika vahvoja. Bäkkärin road trip on tällä kertaa Turussa! Uudet jaksot alkavat maanantaina 28.

Next

Keskustelu

uusi päivä juonipaljastukset

Uusi Päivä on joka viikko yksi Yle Areenan katsotuimpia sarjoja. Toivon kovasti olevani oikeassa itseni ja muiden takia, meillä tosiaan on kova ikävä Aleksia! Se on mielestäni onnistunut perheohjelma, jota on ilo katsella. Syyskuussa 2012 yhtye sai oman Ylen verkkosivuille. Tomi juuttuu kuitenkin asuntolassa pidettävään huumeratsiaan. Pääosassa näyttäisi olevan näiden jaksojen kohdalla Sunerin kohtalo ja siitä selviäminen, Tuijan ja Janin välit joita on spekuloitu paljon Vvv:n jälkeen ja oma suosikkini, Niklaksen ja Elinan toivottavasti jo lopullinen ero. Sairauslomaa hakiessa Lissu paljastaa Mirjalle epäilevänsä olevansa raskaana ja päättää tehdä raskaustestin. Muissa rooleissa esiintyvät muun muassa , ja.

Next

UPplus: Herkullisia juonipaljastuksia (2014)

uusi päivä juonipaljastukset

Päätösjaksossa 291 Jimi kostaa Sunerille. Ei kai sitä nyt huvikseen painotettaisi ja tehtäisi noin selväksi? Tämän lainauksen mukaan käsikirjoittajilla kuitenkin on jotain salattavaa asian suhteen ja silloin hahmolla täytyy olla jotain tekemistä juonen kanssa jatkossa. Linkin nyt kuitenkin laitoin kaiken varalle. Tosielämässä Antti Majanlahti ja Anu Niemi tekevät seuraavaksi töitä teatterin parissa. Krista yrittää löytää opiskelumotivaatiota, mutta vaatesuunnittelu vie voiton. Tomi kokee tarvetta lohduttaa Iristä ja löytää tämän puiston penkiltä.


Next

Uusi Päivä (UP Paljastus) Jouluaaton aattona televisiossa nähdään ainutlaatuinen Uuden päivän musikaalijakso. Erikoisjaksoa varten on sävelletty kymmenkunta uutta kappaletta. Jaksossa vietetään Vilman ja Janin häitä, mutta kuinka odotettujen häiden käy? Mitä jos hän tekeekin virheen ja valitsee väärin? Vilma herää hääpäivän aamuun sekavin tuntein. Ennustajan sanat ovat saaneet Vilman epäilyksen heräämään. Mitä jos hän tekeekin virheen ja valitsee väärin? Mitä jos Jani ei olekaan hänelle se oikea? 50 minuuttisen jakson musiikin ja kappaleiden takana ovat Hanna

uusi päivä juonipaljastukset

Otson valinnalla on yllättävät seuraukset. Sellainen vaikeuksien kautta voittoon -juonenkäänne, joita ei voi olla liikaa. Sääliksi kävi monen muunkin, mutta katsojia lohduteltiin juurikin tuolla otsikon lauseella. Rakastetun tuittupään lähdön myötä myös Tuijaa näyttelevän Fanni Suomen taival sarjassa päättyy, ainakin toistaiseksi. Bäkkäri nousee backstagelta lavalle viimeisen kerran! Elinan ja Laurin suhde myös kariutuu, kun Lauri ymmärtää Niklaksen lasta odottavan Elinan rakastavan edelleen Niklasta. Jaksoja esitettiin maanantaista keskiviikkoon kaksi jaksoa illassa , paitsi viimeisellä viikolla yksi jakso illassa maanantaista perjantaihin. Asko Haavisto ja Minna Alajoki ovat olleet mukana sarjassa sen alusta asti - vuodesta 2010.

Next

Juonipaljastus: Elina haluaa Laurin Uusi päivä

uusi päivä juonipaljastukset

Hiljaisuutta tällä käyttäjällä on lisännyt myös muualla, mm. Jakson 396 nimestäkin voi jo päätellä kyseessä olevan todellakin viimeinen valhe. Lissu puntaroi äitiyttä raskaustestin tekemisen jälkeen. Minna vuokraa asunnon ja aikoo muuttaa pois Haavistosta. Toni Nikka päätti järjestää kotibileet pilatakseen Kaislan es.

Next

Uusi Päivä juonipaljastuksia!(@up_juonipaljastukset)

uusi päivä juonipaljastukset

Elina antaa Niklakselle viimeisen tilaisuuden puhua totta. Lue myös: Niklas on päättänyt kaataa Viikinkimaailman ja tekee yllättävän löydön. Meille blogin pitäjille y-työ merkitsee myös säännöllistä yhteyden pitoa, apua, suunnittelua, mielipidettä jne. Yhteenvetona siis, että sarja on mielestäni hyväntuulinen ja koukuttava. Minna aikoo muuttaa Haavistosta ja etsii asuntoa. Näihin käsikirjoituksen yksityiskohtiin nettitiimi ei voi vastata - meidän kaikkien on nyt vain jännitettävä, kuinka käsikirjoittajat tarinoita päättävät kuljettaa! Ainakin tällä hetkellä , sitten vainoharhaisuus Diandraa kohtaan ja kaappiin lukitseminen eikä tulevaisuuskaan niin järkyttävän valoisa taida olla. Myös kysymyspostaus voisi olla ihan ajankohtainen ja mukava hieman myöhemmin! Minna oli vanhustyötä tekevä sairaanhoitaja ja Asko Virtauksen lukion rehtori.

Next