T shirt tryk københavn. Tryk på tøj leveres i Ishøj nær København og resten af landet 2018-12-30

T shirt tryk københavn Rating: 8,9/10 1583 reviews

Billig t

t shirt tryk københavn

Derfor har vi valgt at gøre vores t-shirts billige - og faktisk er de i dag så billige, at de kan konkurrere med de billigste i landet. Kontakt os på 46 40 71 71 eller , så hjælper vi dig med at finde de rette t-shirts med tryk til dig, det er både billigt for dig og godt for mennesker og miljø. Fælles for dem alle er , de er top kvalitet. Over 500 artikler fås i dag uden neck label. På denne side finder du derfor og et link til Shirtdesign, hvor du kan finde et kæmpe udvalg af populære T-shirts med flotte print. Husk en t-shirt med tryk er en meget stærk reklame for din virksomhed. Pris eksempel: Fuldfarve billede inkl.

Next

T shirt med tryk

t shirt tryk københavn

Tøjets kvalitet er dog nødt til at være i orden, for at vi kan lave trykket. Kvalitet er vigtig for os, og det er vores tryk også. Alle produkterne kan leveres med dit logo eller design som broderi brodering direkte på tøjet eller tryk tekstiltryk, digitaltryk, transfertryk, sublimation. Softshell jakker og veste med lyn låslommer i kontraster. © - Vi har næsten alt indenfor - se også vores populære.

Next

Band T

t shirt tryk københavn

Fire afgørende faktorer har ændret verden. Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt billedtryk. Følger du rådene, kan du selv være medvirkende til at give dit tryk en lang levetid. I menuen kan du finde et stort udvalgt af vores forskellige brands som vi sælger. Få trykt dit favorit billede, eller jeres firma logo direkte på t-shirts eller tøj. Vi måtte til Hollywood for at få de største og kendeste til at bærer brandet. Udover at vi har stået bag opstarten af Wood Wood, er en lang række brands som les deux startet her.

Next

Tekstiltrykkeriet House of T

t shirt tryk københavn

Der er flere fordele når dit firma vælger at købe tøj med tryk. Tryk er en kvalitetssag hos os. Som de første der lavede tryk på t shirts i København med maskiner har vi gennem de sidst 35 år hjulpet entreprenører, iværksætter, marketings managers, fra Odense, Kolding, Århus og Aalborg, til Michael Jackson, hans søster samt utallige danske og internationale bands, som ellers køber alt i 4sound, med at dække deres branding behov ved hjælp af t-shirtens universale gennemslagskraft. Dette er perfekt som gave til personen, der har alt, og selvfølgelig også til personligt brug. Du kan have det næste dag kl 9 i Odense, kolding, Århus eller Ålborg Erfaring. Det er en noget dyrer indfarvning som oftest spares væk i detailhandlen. Derudover har vi gjort det til vores speciale at levere.

Next

Hvor får du god personlig service, når du bestiller tryk på tøj? TRYK PÅ TØJ

t shirt tryk københavn

Som er meget velegnet til Serigrafisk tryk, transfertryk samt. Vi har både lavet en vejledning til vask og tørring af. Nogen bruger en anden t-shirt fordi de kender den, andre fordi de skal værer økologiske, tungere, lettere, smallere, mindre halsrib eller en speciel farve nuance. Alle ordrer bliver taget seriøst - også de mindste. Selvom vores er billige, sørger vi for at holde en høj kvalitet. Så slip din indre designer fri, og giv personen du holder af en brugbar og personlige gave, de vil værdsætte. Uanset om du har brug for et firmalogo printet på T-shirten, eller måske bare et personligt eller sjovt print, er det altid en sikker vinder, når du bestiller T-shirts med tryk fra Tekstil-tryk.

Next

airkhruang.com

t shirt tryk københavn

Vil du se mere stilren og klassisk ud, kan du også få som fremhæver dette for dig. De kommer i så mange typer, farver og stilarter, at de kan bruges til både dagligt brug og til fester med klasse. Som er meget velegnet til Serigrafisk. Vi har fodboldtøj i gode farver og fodboldtøj i fin og slidstærk kvalitet. Se vores store sortiment af forskellige. Vi har t-shirts i mange forskellige farver, og du kan derfor få lige præcis den farve du ønsker, uanset om det er yndlingsfarven du gerne vil købe, du skal matche en eller du står og skal købe mange t-shirts ind til et arrangement med farvetema. Vi kan lave t-shirt med det samme de kan være hos dig næste morgen.

Next

Hvor får du god personlig service, når du bestiller tryk på tøj? TRYK PÅ TØJ

t shirt tryk københavn

Du kan læse mere om fordelene på hjemmesiden. Nordictryk Amagerbrogade 107 2300 København S Tlf. Det er noget svineri at producere på den måde og det er noget svineri at købe deres varer. Denne t-shirt er af 100%bomuld og rund hals. .

Next

Overnite Textiltryk

t shirt tryk københavn

Mange har trykt hos os, som Punk Royal, Klaus Samsø, Deres, Converse, Mads Nørgaard, Delux, Le Fix. Vi leverer alle former for tekstiltryk, herunder transfers, direkte tryk, folietryk samt broderi. For det første får du en brandingværdi ud af det og for det andet bliver dit firma også ofte opfattet mere seriøst når der er tryk på tøjet og når dine ansatte ser ens ud. Hvis du aldrig før har lave tryk på t-shirts til dit hold, er vi klar til at hjælpe dig gennem beslutningens processen med at vælge det rigtige produkt og lave det bedste tryk, i den rigtige størrelse og den rigtige placering til den bedste pris. En klassisk rundhalset T-shirt i heavy kvalitet med lycra rib. Lad os hjælpe dig med at finde, det du søger, hvis du ikke lige finder det på siden.

Next

airkhruang.com

t shirt tryk københavn

Der findes tekstiltrykkerier og andre tøjsælgere som hellere vil tjene 5% mere end være med til at værne om naturen. Vi sælger kun t-shirts med tryk og andet profiltøj som kommer fra fabrikker der har tænkt bedre miljø ind i deres produktion, bl. Vi ønsker jo alle at give brugbare, men samtidig personlige gaver. Du kan, med en T-shirt med print, vise den specielle person, hvor godt du kender personen, og hvor meget du holder af dem. Du kan få trykt alt, hvad du har brug for hos os, næsten uanset hvilken type tøj, du ønsker det trykt på; , , , eller et parti til din virksomhed. Skaljakker og jakker med aftageligt foer, jakker til tykt og tyndt, policejakker og jakker med 3 lag med andre ord masser af jakker.

Next